Om oss

Om oss

Kunder som anlitar oss på BKAB facility service ska alltid känna att städningen är högkvalitativ. När vi väljer vilken personal som ska ut i arbete ser vi till att de har erfarenhet, behörighet och utbildning. Ibland förekommer att vi håller på att lära upp ny personal men självklart blir inte städet lidande. Vårt företag har en registrering för både F-skatt samt moms. Vi har också försäkringar som täcker oss när vi arbetar. Våra försäkringar ger också dig som kund skydd.

Tack vare vår stora och långa erfarenhet av att erbjuda städning inom ett större område kan vi hjälpa dig oavsett om du är privatperson eller företagare. Vi utför vårt arbete inom ett stort område och du kan alltid kontakta oss för att få mer information om exakt hur vår städning skulle kunna utföras i ditt hem eller på din arbetsplats.

Vi har insett att både medarbetare och kunder blir nöjda av ett gott utfört arbete. I samband med alla uppgifter ser vi därför till att vi gör det allra bästa vi kan. Det gäller också när vi vårdar relationen till våra kunder. 

Erfarenhet gör mycket

Vi har utfört både stora och små städuppdrag sedan flera år tillbaka. Det har utökat vår erfarenhet inom städning och vår kompetens har blivit större.

Oavsett om du vill anställa oss för vanlig veckostädning, om du vill ha dina fönster putsade eller om det gäller en flyttstädning kan du vara helt säker på att arbetet utförs bra och korrekt sett till branschens standarder.

Vi tar hand om golv, väggar, möbler och andra ytor på bästa sätt när vi städar och det spelar ingen roll om det handlar om gamla trägolv eller moderna cementgolv, vi städar allt. Självklart kan du även få ett flertal referenser från kunder som tidigare anlitat oss för att få reda på mer om hur tidigare städningar lagts upp och fungerat.

Det är viktigt för oss att du som kund har koll på att BKAB har avtal med Byggnads, Fastighet samt ansvarsförsäkring genom Fora och Trygg Hansa.

 

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.