Hemstäd

Hemstäd

Ett rent hem är ett hem där du kan trivas. Det är en lyxig känsla att komma hem efter jobbet när det är rent och snyggt. På BKAB Facility Service vet vi hur stor skillnad det gör för våra kunder som skaffar hemstäd. Vardagspusslet blir helt enkelt mycket lättare, du slipper stressen att behöva städa och du får ett renare hem. Det är alltså bara fördelar. 

Vi anpassar städningen efter dig

Vi vet att inget hem är likadant och att varje städuppdrag är unikt. Därför anpassar vi hemstädningen efter just dina behov. Kanske behöver du att vi kommer till dig flera gånger i veckan för att alltid hålla det fläckfritt. Eller räcker det att vi kommer varannan vecka? Det vet du bäst och vi ser till att hitta den bästa städlösningen för just ditt hem. Är det något du vill att vi tar hand om någon gång i månaden, till exempel mattor eller fönsterputs så fixar vi självklart det. Hemstädningen är helt personanpassad. 

Slipp stressen, med proffsig hemstädning

Att anlita oss underlättar hela livet, vetskapen att du kommer hem till ett nystädat hem ger lugn och ro. Vi ser till att städa när det passar dig då vi vet att de flesta av våra kunder vill att vi städar när de är på jobbet. Med vår stora kunskap inom städning så vet vi precis hur vi ska städa just ditt hem för att det ska bli så fräscht och rent som möjligt. Oavsett om du bor i en liten etta eller ett stort hus så har vi kunskapen att få det riktigt skinande rent. Så sluta städa själv, överlåt ditt hemstäd det till oss på BKAB Facility istället. Du kommer bli förvånad över hu mycket tid du kommer få över till roligare saker än städning. Kontakta oss idag för att få en offert på hemstäd. 

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.