{keyword} i {city}

{keyword} i {city}

BKAB facility service har stor erfarenhet av att städa både små och stora kontor. Beroende på hur stort ditt kontor är, på hur mycket det används och en hel del annat kan kontoret behöva städas mer eller mindre sällan. Ibland behöver kontor städas dagligen, andra gånger en dag i veckan. Används kontoret sällan kanske det räcker med att städa en gång i månaden. Genom att se hur ditt kontor används kan vi ta fram ett schema för städningen som passar just dig. Kanske behöver du hjälp med påfyllning av förbrukningsartiklar i samband med städningen? Tvål, toalettpapper, handkräm och liknande kan vara skönt att få påfyllt så man slipper lägga arbetstid på det. Självklart kan vi också ta hand om tömning av papperskorgar. Finns det mattor och gardiner kan vi också sköta tvätt samt byten av dem.

Vad ingår i städning av kontor?

Vi vill att du ska kunna fokusera på ditt företags arbetsuppgifter. Därför utför vi på BKAB facility service allt från golvtorkning i olika rum och konferenssalar, till städning av kontorets toaletter. Vi dammtorkar, tar bort disk och byter textilier om så önskas. Kontorsstäd kan anpassas i det oändliga för att passa just dig och din arbetsplats både när det gäller innehåll, tidsåtgång och intervall. Allt beror på vad du som kund önskar samt på hur mycket ditt kontor smutsas ner.

Varför ska du välja kontorsstäd?

Vi på BKAB facility service vet själva hur trevligt det är av att mötas av ett rent kontor oavsett om man kommer dit som gäst, kund eller anställd. Är kontoret rent ökar motivationen att arbeta rejält och dessutom blir det roligare att bjuda in kunder till möten. Som företagare kan just städningen vara en sådan sak man gärna hoppar över. Man har fullt upp med vanliga arbetsuppgifter och städ kommer i sista hand. Genom att anlita oss behöver ni inte oroa er för fläckar, damm och smuts. Vi ser till att kontoret blir rent, och dessutom kan vi städa på tider som passar dig och dina anställda.

städ

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.