{keyword} i {city}

{keyword} i {city}

På BKAB facility service har vi också utbildning i golvvård. Att ta hand om sina golv är viktigt men det är inte helt lätt. Olika golvtyper vårdas på olika sätt, och dessutom är golvvård ett stort och jobbigt projekt. Alla möbler ska flyttas ut, mattor ska tas bort och först därefter kan arbetet påbörjas.

Stor erfarenhet

Vi har stor erfarenhet av golvvård och vi vet precis hur olika golv bör behandlas för att må som bäst. Trägolv behöver oljas med jämna mellanrum, plastgolv mår bra av att bonas och klinkergolv kan då och då behöva rengöras på djupet. Med golvvård får dina golv en helt ny glans och de reflekterar ljus på ett sätt som liknar dess nyskick.

Vi hjälper dig

Oavsett om du har ett golv i linoleum, ett plastgolv, en heltäckningsmatta eller trägolv kan vi hjälpa dig med att få dina golv i ordning. Vi hjälper också till med vård av stengolv. Har du inte lust, tid eller kunskap nog att utföra golvvård är du varmt välkommen till oss. Golvvård utförs både till privatpersoner samt företag. Det kan med fördel också kombineras med till exempel flyttstädning då bostaden tenderar att vara tom. Vi anpassar alltid golvvården efter just dina och dina golvs behov. Ibland kan det rent av vara så att golvet behöver flera behandlingar om det inte vårdats på länge och det kan vi självklart också hjälpa dig med. Vi lägger tillsammans med dig upp en plan för hur ditt golv, oavsett typ och storlek ska bli snyggt, rent och välvårdat igen.

golvvård

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.