{keyword} i {city}

{keyword} i {city}

Att rena fönster verkligen kan lyfta ett rum är kanske inte något du tänkt på så mycket. Men när solen skiner in genom rutorna och smutsen visar sig så märker man hur stor skillnad det gör med rena rutor. Att putsa fönster kan ta lång tid och i vissa fall vara rent ut farligt. Men det finns en enklare väg, så du slipper risker och sparar tid. 

Vi ser till att dina fönster skiner

När du anlitar oss på BKAB Facility Service så kan du vara säker på att dina fönster kommer att bli skinande rena. Vi är experter på fönsterputs och vet hur jobbet sköts både säkert och med bästa möjliga resultat. Med proffsig utrustning och erfarenhet så ser vi till att dina fönster är helt rena utan ränder annat som stör utsikten. Men självklart är det inte bara du som privatperson som kan anlita oss.

Vi har många företagskunder som använder våra fönsterputsare till att få rena fönster på sina kontor eller fastigheter. Det ger ett renligare och mer professionellt intryck om ditt företag har välskötta fönster. Det visar att du bryr sig om din omgivning och vill ha det snyggt omkring dig. 

Kombinera ditt hemstäd med fönsterputs

Om du använder oss för att hålla rent hemma så kan du självklart lägga till att vi ska putsa dina fönster också. Och självklart tvärtom, om du vill att vi städar ditt hem i samband med fönsterputs, så löser vi självklart det. För dig som företagare som kanske vill ha fönsterputsning mer regelbundet så kan ni självklart anlita oss på abonnemang, så kommer vi så ofta som ni vill och putsar era fönster. Så unna er att verkligen få en riktigt proffsig fönsterputs, det tycker vi alla ska göra. Kontakta oss på BKAB Facility Service redan idag för en offert redan idag. 

Fönsterputs

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.