{keyword} i {city}

{keyword} i {city}

Vad roligt att du ska flytta! Grattis till din nya bostad. Nu väntar den spännande tiden innan du får flytta. Det är mycket att fixa med nu. Du behöver förmodligen rensa lite i gömmorna, packa ner allt som ska med och planera själva flyttdagen. När allting är flyttat så får du inte glömma flyttstädningen, något som du egentligen kanske velat slippa. 

Låt oss sköta din flyttstädning

Att behöva åka tillbaka till din gamla lägenhet när allt är flytta för att flyttstäda känns för många inte så lockande. Vilket vi verkligen förstår. En flyttstäd är inte heller som vanlig underhållsstädning eller hemstädning utan det är en noggrann städning där allting behöver bli riktigt rent. Det tar ofta lång tid att göra en flyttstäd om man inte vet exakt vad som behöver göras och vilken ordning som bli allra bäst, samtidigt som du kanske har tidspress på dig för de som ska ta över din bostad vill flytta in. Men det finns ett lätt sätt att slippa flyttstädet. Genom att anlita oss på BKAB Facility Service så slipper du all den stress och allt jobb som en flyttstädning innebär.  

Vi kan flyttstäd

Med vår långa erfarenhet inom flyttstädning så vet vi precis vad som ska göras för att städningen ska gå bort snabbt och lätt. Vi har färdiga checklistor som vi jobbar efter så ingenting faller mellan stolarna. Självklart så anpassar vi också städningen efter varje enskilt behov, eftersom alla bostäder ser olika ut. När du anlitar oss för att sköta ditt flyttstäd så kan du lita på att jobbet blir gjort och att det inte blir någon anmärkning på städning. Så sluta fundera på om det är värt slitet att flyttstäda själv. Kontakta oss istället, du sparar både tid och svett och kan lägga tiden på annat som är roligare. Som att komma i ordning i ditt nya hem. 

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.